Odpočinkové lázně těsně u hranic – Rajecké Teplice

Mnozí z vás možná ani netuší, jak blízko mají ke slovenským lázním s léčivou termální vodou a kompletním lázeňským servisem. Nejbližší lázně se nacházejí jen hodinu cesty od českých hranic. Jsou to právě Rajecké Teplice.

Proč právě Rajecké Teplice?

Důvodů proč zvolit právě tyto lázně je nepřeberné množství. Vyberme ty nejdůležitější:

  1. Velmi blízká poloha
  2. Termální prameny – vždy příjemně teplá voda v bazénech
  3. Voda z pramenů je zároveň léčivá
  4. Kompletní lázeňská vybavenost přímo v hotelech
  5. V okolí další služby – například solná jeskyně
  6. Turistické trasy v okolí, vhodné pro procházky slovenskou přírodou
  7. Vhodné pro milovníky pohybu – golfové hřiště a tenisové kurty

Kde hledat ubytování v Rajeckých Teplicích

Veškeré lázeňské služby jsou poskytovány již přímo na místě, kde se návštěvník lázní ubytuje. Odpadá tak složité přecházení, nepohodlné zvláště pro starší hosty.

Jedním z nejlépe hodnocených hotelů v Rajeckých Teplicích  je hotel Aphrodite. Čtyřhvězdičkový hotel, který nabízí vodní i saunový svět přímo v ceně ubytování. V komplexu je zároveň možno využít masáží, vířivky a dalších lázeňských procedur.

Na špici v kvalitě poskytovaných služeb se rovněž nachází i druhý hotel – hotel Diplomat. Rovněž čtyřhvězdičkový. Oproti hotelu Aphrodite nabízí více služeb zaměřených na pohyb a sport. Je tam možné využít venkovních tenisových kurtů, bowlingových drah nebo golfového simulátoru.

Kompletní přehled nabídek naleznete na ubytování Rajecké Teplice.

Volný čas v lázních

Pokud se chystáte převážně odpočívat, každý z nabízených hotelů má svoji vlastní restauraci, kavárnu a i noční bar. Spousta atrakcí se nabízí i v okol. V jezdeckém klubu Dylen je možno využít nabídky projížďky na koních volnou přírodou, na blízkém jezírku si zapůjčit lodičku nebo poznávat okolní slovenskou přírodu ze sedla horského kola.

Napsat komentář