Na Slovensko za zábavou – Aquapark Tatralandia

V současnosti pravděpodobně nejoblíbenější a nejnavštěvovanější místo pro rodiny s dětmi a mladé lidi se nachází přímo u Liptovského Mikuláše. Spojuje a využívá tak místní termální prameny se spoustou bazénů, trysek a klikatících se skluzavek.

Spousta bazénů

Aquapark Tatralandia má ve svém komplexu 12 velikých bazénů.  Každý je ovšem tématicky zařazen do jiné skupiny. Nalezneme zde tak odpočinkové bazény s tryskami a horkou termální vodou k relaxaci,  plavecký bazén se studenou vodou, menší dětský bazén se spoustou atrakcí nebo třeba i tématicky zaměřený bazén Amazonia.

Ještě více šílených tobogánů

Pokud na výlet vyrazíte s dětmi, jistě budou uneseny spoustou šílených a bláznivých tobogánů. Celkem jich je v areálu 20. Některé nabízejí normální jízdu,  na jiných se využívají kruhy, případně nafukovací podložky pro více lidí. Každý je naprosto unikátní a zajistí zábavu na celý den.

Poklidný odpočinek

V aquaparku Tatralandia je samozřejmě myšleno i na odpočinek. Ve vedlejších bazénech s teplou termální vodou panuje poklidná atmosféra, kterou ocení starší lidé, kteří přijeli spíše odpočívat a užívat si pohodu.

Můžete se zdržet i na více dnů

Přímo  vedle areálu aquparku leží komplex Holiday Village, který poskytuje ubytování aquapark Tatralandia. návštěvníci si zde mohou vybrat mezi soukromým apartmánem a samostatnou chatkou pro tři nebo až osm osob. V parku se tak mohou zdržet i na více dnů a užívat si báječnou pohodu největšího slovenského aquaparku.

 

Napsat komentář